آموزشی

15 نکات امنیتی دستگاه موبایل

احتمالاً در خانه و ماشینتان را قفل می کنید، اما تلفن همراهتان چطور؟ خوب، اگر این کار را انجام نمی دهید، باید امنیت دستگاه تلفن همراه خود را جدی بگیرید. تلفن شما حاوی گذرواژه‌ها، داده‌ها، عکس‌ها و انواع اطلاعات خصوصی است که همگی ممکن است شما را در برابر هکرها آسیب‌پذیر کنند. تغییر آدرس جیمیل

امروزه ما تقریباً برای همه چیز از تلفن هایمان استفاده می کنیم – از بانکداری گرفته تا پرداخت برای کالاها و خدمات، مرور وب و تماشای برنامه های مورد علاقه خود. این همه ما را در برابر تهدیدات سایبری آسیب پذیرتر کرده است زیرا کلاهبرداران روش های جدیدی برای سرقت داده های ما دارند. سیستم عامل چیست؟

در اینجا 15 نکته امنیتی برای دستگاه تلفن همراه وجود دارد که باید برای کمک به ایمن نگه داشتن تلفن خود در نظر بگیرید:

همیشه گوشی خود را زمانی که از آن استفاده نمی کنید قفل کنید. Touch ID یا Facial Recognition را در دستگاه خود تنظیم کنید و با یک پین یا الگوی منحصر به فرد از آن نسخه پشتیبان تهیه کنید.

برنامه ها را از سایت های شخص ثالث دانلود نکنید. مجرمان سایبری برنامه‌های «جعلی» ایجاد می‌کنند تا افراد را فریب دهند تا بدافزار یا نرم‌افزار جاسوسی را روی دستگاه خود دانلود کنند. فقط از برنامه های رسمی گوگل پلی یا اپ استور استفاده کنید.

از ایستگاه های شارژ عمومی خودداری کنید مگر اینکه شرایط اضطراری وجود داشته باشد. هکرها به ایجاد ایستگاه های شارژ جعلی در کلاهبرداری های معروف به “جک آب میوه” معروف هستند. پس از اتصال، آنها می توانند به داده های تلفن شما دسترسی داشته باشند یا بدافزار را روی دستگاه نصب کنند.

در دنیای پر سرعت ما، جستجوی راحت‌ترین اتصال اینترنتی در حالی که دور از خانه هستید، می‌تواند وسوسه انگیز باشد. هنگام اتصال به شبکه های Wi-Fi عمومی احتیاط کنید. مجرمان سایبری می‌توانند به فعالیت شما دسترسی داشته باشند و در صورت اتصال به یکی از شبکه‌های به ظاهر قابل اعتماد و «جعلی» آنها، بر فعالیت شما نظارت کنند.

برای هر حسابی که دارید از یک رمز عبور متفاوت استفاده کنید و آنها را در مرورگر خود ذخیره نکنید. در سال 2021، نرخ استفاده مجدد از رمز عبور 60 درصد در میان افرادی که اعتبار آنها در بیش از یک مورد نقض قرار گرفته بود وجود داشت – همان میزان سال قبل. استفاده از رمز عبور در حساب های شخصی و تجاری افراد بیشتری را در معرض خطر قرار می دهد. از یک مدیر رمز عبور استفاده کنید تا به شما کمک کند رمزهای عبور منحصر به فرد را برای هر برنامه ضبط و مدیریت کنید و قبل از استفاده از آن، قدرت رمز عبور خود را آزمایش کنید.

سعی کنید از باز کردن پیوندهای ایمیل خودداری کنید، حتی اگر فکر می کنید فرستنده آشناست. گوشی های هوشمند به اندازه کامپیوترها در برابر ویروس ها حساس هستند. به گفته FBI، فیشینگ محبوب‌ترین جرایم سایبری در سال 2020 بود که تعداد آن نسبت به سال 2019 تقریباً دو برابر شده است. فیشینگ رایج‌ترین روش تحویل برای عفونت‌های باج‌افزار است که بدافزار را به تلفن و شبکه شما ارسال می‌کند.

اگر باید تلفن خود را به Wi-Fi عمومی وصل کنید، از بازدید از وب‌سایت‌هایی که حاوی اطلاعات حساس یا مالی هستند، مانند وب‌سایت بانک یا کارت اعتباری خود، خودداری کنید. اگر مجبور به انجام این کار هستید، از یک “شبکه خصوصی مجازی” یا VPN استفاده کنید که داده های شما را رمزگذاری می کند.

نرم افزار آنتی ویروس را روی دستگاه های تلفن همراه نصب کنید. به عنوان بهترین روش برای هر دستگاه تلفن همراه – تلفن، تبلت یا سایر دستگاه‌ها – افزودن نرم‌افزار آنتی‌ویروس را برای امنیت بیشتر در برابر بدافزارها یا ویروس‌های دیگر در نظر بگیرید.

همیشه از اطلاعات گوشی هوشمند خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. اگر دستگاه تلفن همراه شما گم شود، دزدیده شود یا از بین برود، آیا از امنیت مخاطبین، تصاویر، برنامه ها و داده های ایمیل خود احساس امنیت می کنید؟ مطمئن شوید که تلفنتان را همگام‌سازی کرده‌اید تا از داده‌هایتان پشتیبان‌گیری شود، چه در فضای ابری یا روی یک هارد دیسک شخصی و خارجی.

صحبت از تلفن های همراه گم شده، ردیابی از راه دور را در تنظیمات دستگاه تلفن همراه خود روشن کنید. کاربران اپل Find My iPhone را دارند و کاربران Android می توانند Find My Device را برای دیدن آخرین مکان شناخته شده دستگاه فعال کنند. هر دو ویژگی به شما این امکان را می دهند که در صورت سرقت یا بازیابی اطلاعات گوشی هوشمند خود از راه دور آن را پاک کنید.

در دفاع از تهدیدات موبایل سرمایه گذاری کنید. این نرم افزار گوشی شما را اسکن می کند و به شما در مورد فعالیت های مشکوک مانند برنامه های سرکش و شبکه های وای فای جعلی هشدار می دهد. اگر قرار گرفتن در معرض داده ها منجر به سرقت هویت شود، همچنین شامل بازیابی کاملاً مدیریت شده است.

احراز هویت دو مرحله‌ای (2FA) را برای حساب‌های کلیدی خود، مانند برنامه‌های بانکداری تلفن همراه و برنامه‌های پرداخت همتا به همتا، فعال کنید. این لایه امنیتی افزوده ممکن است به جلوگیری از پاک کردن حساب های مالی شما توسط دزد کمک کند.

برنامه های خود را بررسی کنید تا ببینید به چه اطلاعاتی دسترسی دارند. برنامه های موبایل می توانند تهدیدی واقعی برای امنیت شما باشند، به طوری که 83 درصد از برنامه ها حداقل یک نقص امنیتی دارند. در مورد مجوزهایی که به برنامه هایی که دانلود می کنید اعطا می کنید مراقب باشید.

اندروید خود را روت نکنید یا آیفون خود را جیلبریک نکنید. این فرآیندی است که به شما امکان دسترسی کامل به دستگاهتان را می‌دهد، اما با انجام این کار، بسیاری از محافظت‌هایی که سازندگان اعمال کرده‌اند حذف می‌شود.

هنگامی که از شما خواسته شد، همیشه سیستم عامل (OS) تلفن خود را به روز کنید. این به‌روزرسانی‌ها برای محافظت از دستگاه و اطلاعات شما هستند.

هیچ گوشی هوشمندی کاملاً در برابر هکرها و مجرمان سایبری مصون نیست، اما با دنبال کردن مراحل بالا، می‌توانید خطر قربانی شدن خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا