آموزشی

3 توصیه کاربردی برای تربیت فرزندان

فرزندان شما به همراه کتابچه راهنمای نحوه بزرگ شدن به دنیا نمی آیند. همیشه به این نکته مهم توجه داشته باشید که همه کودکان با یکدیگر متفاوت هستند و هیچ گاه راه کاملی برای تربیت آنها وجود نداشته است. همیشه روش هایی خوبی برای تربیت کودکان شما وجود دارد. در ایم مقاله 3 نکته و توصیه کاربردی بیان شده است که برای تربیت کودک گزینه های مناسبی هستند.

1- به فرزندتان ایمان داشته باشید

والدین باید مشوق و مشوق فرزندان خود در زندگی باشند.

قدرت باور والدین به توانایی فرزندشان در دستیابی به آن می تواند به کودک کمک کند تا احساس کند که می تواند هر کاری را انجام دهد. این امر به کودک این قدرت را می دهد که بیشتر تلاش کند و بهترین تلاش خود را زمانی انجام دهد که والدین حمایتگری داشته باشد که به توانایی های خود باور داشته باشند.

وقتی والدین به فرزند خود ایمان دارند، به فرزندشان کمک می کنند تا خود را نیز باور کند. کودکان می آموزند که انسان های توانمندی هستند که زمانی می توانند به اهداف خود برسند که والدینی داشته باشند که به توانایی های آنها ایمان داشته باشند.

باور به خود از جایی شروع می شود که کسی ابتدا به آنها ایمان داشته باشد. باید پدر و مادری باشد که از سنین پایین به فرزند و توانایی های او اعتقاد داشته باشد.

بچه ها می توانند خیلی به هم سخت بگیرند. آن ها در مورد ظاهرشان، توانایی شان در بازی های ورزشی و غیره به هم می گویند. چیزهایی که بچه ها به هم می گویند می تواند بسیار مخرب و شکست دهنده باشد.

با این حال، داشتن والدینی که به آن ها و توانایی هایشان ایمان داشته باشند، می تواند منفی نگری همسالان خود را خنثی کند.

برای مثال، ممکن است پسر شما در مدرسه برای یک روز تمرین آماده شود و احساس ضعف کند زیرا کودک دیگری در کلاس به او گفته است که در سرعت ۱۰۰ متر شکست خواهد خورد. شما می دانید که کودک شما هفته ها تمرین کرده و قبلا همه بچه های کلاسش را شکست داده است.

تنها چیزی که لازم است یادآوری آن بردهای قبلی و یک صحبت سرسخت در مورد اینکه چقدر کار سخت برای ایجاد انگیزه در فرزند شما نتیجه می دهد است. شما به پسرتان می گویید که می تواند برنده شود و به توانایی های او ایمان دارید. نگرش او از شکست به نگرشی پر از انگیزه، انرژی و مثبت تغییر می کند. او اکنون آماده است تا فردا مسابقه را اجرا کند و تمام تلاشش را بکند زیرا شما به او ایمان داشتید.

2- بگذارید کودکتان کثیف شود

اجازه دهید کودک شما فرصت هایی برای کثیف شدن داشته باشد. هنگامی که کودکان در گل و لای و طبیعت بازی می کنند، هر پنج حس خود را درگیر می کنند. فرصت شکوفایی خلاقیت خود را در حین بازی در طبیعت از دست ندهید.

طبیعت کثیف است، اما این خوب است. آن ها زمان زیادی در زندگی دارند تا عقیم و تمیز باشند. آن ها باید به خاطر رشد خود آشفته شوند.

به عنوان مثال، وقتی آنها در بیرون از خانه در یک جعبه شنی بازی می کنند که گلی روی دست و صورتشان پوشیده شده است، با اسباب بازی هایی که همه جا پراکنده شده اند، برای شما یک آشفتگی بزرگ به نظر می رسد. برای آن کودک، آنها ممکن است در حال خلق یک شاهکار غذای خیالی با شن و گل باشند.

کودک از خلاقیت خود استفاده می کند، حواس خود را درگیر می کند و پروژه ای را تکمیل می کند که ساخته خودشان است. این فرصت‌های شکوفایی و پیشرفت را از آنها نگیرید، فقط به این دلیل که می‌خواهید تمیز بمانند. با قرار گرفتن در خاک، گل و لای و طبیعت به آنها اجازه دهید شکوفا شوند.

3- پرورش کودک یک رقابت نیست

برخی از والدین بهترین والدین روز تولد را انتخاب می کنند، برخی بهترین بچه ها را دارند و برخی دیگر سه بار در روز غذاهای سالم و ارگانیک می خورند. هر کدام از والدین مهارت و اشتیاق متفاوتی دارند، درست مانند هر کودک دیگری. کاری را که برای فرزندتان مناسب است انجام دهید. کارها را فقط به این دلیل انجام ندهید که والدین دیگر آن را انجام می دهند. یک ضرب‌المثل قدیمی می‌گوید: «به کاغذ خودت نگاه کن». در مورد فرزندپروری نیز همینطور است. حواستون به بچه خودتون باشه کاری را که برای فرزندتان درست است انجام دهید و نگران کارهایی که دیگران انجام می دهند نباشید.

همین مانترا در مورد نقاط عطف نیز صدق می کند. برخی از کودکان در 9 ماهگی راه می روند در حالی که برخی دیگر از 15 ماهگی شروع به راه رفتن می کنند. این بدان معنا نیست که یکی در بزرگسالی در ماراتن بوستون شرکت خواهد کرد و دیگری نه.

اشکالی ندارد که کودکان در سنین مختلف به نقاط عطف خود می رسند. هر کودکی متفاوت است زیرا به عنوان روبات ساخته نشده است. اگر نگران این هستید که فرزندتان به موقع به نقاط عطف خود دست یابد، به حرف های حرفه ای گوش دهید نه فقط والدین دیگر. متوجه خواهید شد که میزان قابل توجهی از انعطاف پذیری در دستیابی به نقطه عطف وجود دارد.

به عنوان مثال، شما دوستی دارید که کودک نوپای ۲۴ ماهه او از جملات کامل استفاده می کند و دایره لغات آن بیش از ۱۰۰ کلمه است. کودک نوپای ۲۴ ماهه شما تنها دارای دایره لغات ۴۰ کلمه ای است. شما کم کم احساس می کنید که ممکن است مشکلی برای کودک شما پیش بیاید یا اینکه او باهوش نباشد.

با این حال، اگر می دانید که استاندارد رشد زبان برای یک کودک 24 ماهه این است که آنها باید 40 تا 50 کلمه صحبت کنند، می توانید خیالتان راحت باشد. شما دوستانی با کودکانی خواهید داشت که در زمینه های مختلف عالی هستند. برخی فرزندانی خواهند داشت که در سنین پایین کاملاً دو زبانه هستند و برخی دیگر فرزندانی خواهند داشت که در سن سه یا چهار سالگی می توانند بخوانند.

این کودکان عادی نیستند. برخی افراد دارای فرزندان بسیار با استعدادی هستند. بسیاری از ما دارای هنجار هستیم، به همین دلیل است که به آن “عادی” می گویند.

کودک عادی خود را همان گونه که هستند دوست داشته باشید زیرا افرادی وجود دارد که آرزوی داشتن یک کودک ” عادی ” را دارند.هر کودک توانایی و استعدادهای خاص خود را دارد. بر روی هدیه های فرزند خود تمرکز داشته باشید. و این را در نظر بگیرید که فرزند پروری یک مسابقه محسوب نمی شود. همیشه تلاش خود را بکنید و فرزندان خود را تربیت کنید.

تیپ های مخصوص رفتاری خانواده ها

کنترل پاسخ

داشتن پیاده روی

مدل سازی رفتاری

شخصی سازی نکردن الگوهای رفتاری

مقایسه

منبع

 

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا