آموزشی

مراحل کار در حرفه طلاسازی و 7 نکته برای مبتدی ها

در این مطلب بهترین آموزشگاه های برگزار کننده کلاس های آموزش فروش طلا و جواهر و همچنین شغل طلاسازی در تهران و شهرهای بزرگ ایران را معرفی می کنیم.

طلاسازی

طلاسازی، شغلی است که دربرگیرنده ی ساخت انواع زیورآلات با استفاده از فلزات گرانبها مثل طلا می باشد. در این شغل شما به مقدار زیادی خلاقیت و نوآوری نیاز دارید تا بتوانید ایده های زیبا و ناب خود را بفروشید.

همان طور که قبلا اشاره کردیم خلاقیت و نوآوی از جمله ویژگی مورد نیاز این شغل است. برای ورود به این رشته علاوه بر خلاقیت باید تمرکز و حوصله فروانی نیز داشته باشید تا جواهراتی ظریف و با کیفیت بسازید. جدا از اینکه طلاسازی، شغل با کلاسی محسوب می شود، با توجه به میزان تجربه و خلاقیت شما درآمد آن نیز متغیر خواهد بود. برای ورود به این شغل به مدرک و تحصیلات خاصی نیاز ندارید در عوض نیاز به مدرک معتبر در زمینه طراحی و تولید جواهرات، نقره کاری یا طراحی سه بعدی خواهید داشت.

ویژگی های مهم که باید بدانید

علاوه برا این موارد باید خصوصیات دیگری نیز برای موفق شدن در این شغل داشته باشید مانند، مهارت های لازم برای کار با ابزار و قطعات، هماهنگی چشم و دستان در حین کار به طوری که بتوانید چشم و دستتان را در عین واحد تحت کنترل داشته باشید. نسبت به کارتان و خودتان اعتماد به نفس داشته باشید و از تجربه کردن و ساختن، نترسید. خودتان را در کسب و کارتان جا انداخته و به مشتریان‌تان بشناسانید که برای این کار، شبکه‌های اجتماعی، نمایشگاه‌ها، طلافروشی‌ها و موسسات ظرفیت بالایی برای معرفی شما و سبک کارتان به مردم را دارند.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی نرم افزارهای مختلفی نیز برای طراحی جواهرات ارائه شده است اما مهم ترین نرم افزاری که بیشترین کاربرد را در بازار ایران دارد نرم افزار ماتریکس است.این نرم افزار بخاطر سرعت و فضای کابردی حرفه ای بین طراحان جواهرات محبوبیت بیشتری پیدا کرده است.

مراحل کار در حرفه طلاسازی و نکات مهم

در اینجا مراحل کار در شغل طلاسازی را برای شما شرح می دهیم تا با این شغل بیشتر آشنا شوید:

  • در ابتدای کار باید طلا در یک ظرف مخصوص که معمولا کاسه ای از جنس گچ است و بوته نام دارد ذوب می کنند. عملیات ذوب غالبا با اکسیژن و گاز و یا با قرار دادن آن ها درون کوره های ذوب انجام می شود.
  • بعد از ذوب شدن طلا آن را با مس یا نقره مخلوط می کنند.
  • اگر طلای ذوب شده را با مس ترکیب کنند حاصل آن طلای سفید می شود و در غیر این صورت طلای زرد به دست می آید.
  • سپس مایع به دست آمده را به مفتول تبدیل می کنند و آن را در دستگاه نورد قرار می دهند.
  • برش دادن قطعه های طلا، سوهان کشیدن و سنباده زدن از مراحل انتهایی در شغل طلاسازی می باشند.
  • برای از بین بردن خش ها و خط های بسیار ریز با استفاده از دستگاه پرداخت، جلا می دهند با این کار طلا براق می شود.
  • در نهایت نیز باید طلای ساخته شده را آبکاری کرد. از آبکاری برای درخشان تر کردن و ایجاد جلوه بیشتر در این زیورآلات استفاده می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا