دسته‌بندی نشده

10 نوع سبک زندگی الهام بخش

1. سبک زندگی سالم:

سبک زندگی سالم، رفتار سالم فرد است که همراه با ژنتیک و محیط زیست، سلامت روانی – فیزیکی او را تامین می کند.

اول از همه باید توجه داشت که این موضوع تنها به سبک زندگی صحیح غذایی مربوط نمی شود؛ بنابراین، فقط رژیم غذایی، کم خوردن یا اجتناب از آن غذا نیست.

یک سبک زندگی سالم شامل اتخاذ عادات و رفتارهای سالم است که از سلامت جسمی، ذهنی و عاطفی حمایت می کند. در سبک زندگی سالم باید غذاهای گیاهی و خوب مصرف شود، بر اساس نیاز خودتان و خواص گیاهان دارویی ازآن ها استفاده کنید. خواص روغن گل پامچال، خواص نعناع و …

چند نمونه از عادات و رفتارهای سالم عبارتند از:

  • آب خالص بنوشید
  • صبح زود از خواب بیدار شوید
  • داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل
  • سبزی تازه بخورید مانند نعناع (خواص نعناع چیست، مضرات نعناع چیست)

گیاهان دارویی مصرف کنید (جوشونده، روغن و دم نوش مثلا خواص روغن گل پامچال برای سلامتی خوب است)

  • درگیر شدن در فعالیت بدنی منظم
  • خواب کافی
  • مدیریت استرس
  • پرهیز از مصرف دخانیات و مواد
  • رعایت بهداشت خوب
  • جستجوی مراقبت های پزشکی در صورت نیاز

2. سبک زندگی بد:

با زندگی مطابق با فعالیت های روزانه قابل قبول، شما این فرصت را دارید که امید به زندگی را افزایش دهید و شانس پیری را در شرایط روانی – فیزیکی بهینه افزایش دهید.

در اینجا چند قانون برای داشتن یک سبک زندگی سالم آورده شده است.

  • روزانه 30 نخ سیگار می کشد.
  • فشار خون بالا (مثلاً 170/100)
  • نوشیدنی های بالاتر از آستانه اتانولی (به عنوان مثال، معادل 1 لیتر شراب در روز).
  • دارای کلسترول بد بالا و کلسترول خوب پایین (مقادیر، به عنوان مثال، 270-30).
  • اضافه وزن دارید (مثلاً 15 کیلوگرم).
  • کم تحرکی

3- سبک زندگی دیجیتال:

همه در مورد این سبک زندگی می دانند زیرا ما در دنیای دیجیتال زندگی می کنیم. این سبک زندگی به معنای استفاده از مواد است. هر بار که چیزی می خریم، بزرگ تر می شویم. معنای این جمله را باید از دیدگاه معنوی دید. هر چه زندگی خود را به چیزهای مادی گره بزنیم، بیشتر در معرض خطر از دست دادن آزادی خود قرار می گیریم.

به مسئولیت خود متصل شوید:

اولین سطح ارتباط در هرم دنیای دیجیتال کار است. در یک سن خاص، حقیقت این است که اینترنت، تلفن‌های هوشمند، وای‌فای و بقیه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات باید ابتدا در خدمت ما باشند.

با دوستانتان در ارتباط باشید:

مردم بودن یک ویژگی تاثیرگذار دارد: توانایی دوست شدن. همه اینها می تواند به شما کمک کند که با دوستان واقعی خود در تماس باشید. و یکی از بزرگ ترین دستاوردهای تکنولوژی های جدید این است که به ما اجازه می دهند در هر مکان، زمان و شرایطی به ارتباط با آن ها ادامه دهیم.

4. سبک زندگی بی خانمان:

کسانی که به دلیل فقر، خانه یا مسکن ندارند یا به دلیل بلایای طبیعی یا ویرانی های جنگی آن را از دست داده اند، عموماً به سبک زندگی بی خانمان منجر می شوند.

در سال 2020 گزارش شده است: همه حدود 150 میلیون نفر در سبک زندگی بی خانمان هستند. در آمریکا میزان بی خانمان ها 552830 نفر و در برزیل 100000 بی خانمان است.

5. سبک زندگی ماجراجویانه:

ما به عنوان هومو ساپینس ها می دانیم که ما به سختی به دنیا آمده ایم تا یاد بگیریم، کشف کنیم و اکتشاف کنیم و ماجراجویان طبیعی به دنیا آمده ایم.

سبک زندگی ماجراجویانه یکی از انواع سبک زندگی است؛ فرد از کشف و کشف چیزی جدید در طبیعت لذت می برد و دوست دارد از احساس طبیعی خود لذت ببرد.

5 نکته برای تبدیل شدن به یک کاوشگر زندگی واقعی

  • از یک مکان جدید دیدن کنید و تجربه خود را یادداشت کنید
  • با دوستان خود، هر کجا که می خواهید بروید، بحث کنید و دوستان جدیدی پیدا کنید
  • سعی کنید چیزهای جدیدی را در خود شناسایی کنید
  • رشد نقاط قوت ماجراجویانه خود را
  • دانش خود را در مورد درختان، حیوانات و حشرات نیز تقویت کنید.

بر اساس یک نظرسنجی جدید در سال 2000، 68 درصد از مردم ایالات متحده می خواهند سبک زندگی ماجراجویانه را پیش ببرند.

6- سبک زندگی بوهمی:

سبک زندگی بوهمی، یک جنبش فرهنگی و اجتماعی است که از فرانسه در قرن نوزدهم نشات گرفت و در سراسر اروپا و ایالات متحده گسترش یافت.

افرادی که سبک زندگی بوهمی را انتخاب می کنند، اغلب با هنر، ادبیات و موسیقی در ارتباط هستند و ممکن است در مشاغل یا فعالیت های خلاقانه یا غیرمتعارف شرکت داشته باشند. آن ها همچنین ممکن است به عدالت اجتماعی و فعالیت های سیاسی علاقه مند باشند.

سبک زندگی بوهمی اغلب با نگرش غیررسمی، آزادانه، تمرکز بر خلاقیت و خود – بیانی، و رد هنجارها و انتظارات اجتماعی سنتی مشخص می شود. این سبک زندگی می تواند شامل زندگی ساده یا مینیمالیستی، اغلب با تمرکز بر زندگی هماهنگ با طبیعت باشد.

7. سبک زندگی عشایری:

سبک زندگی عشایری یک سبک زندگی است که همیشه در حال کشف مکان های جدید است اما برای ادامه کار به فناوری وابسته است. این نوع عشایر برای اهداف عمیق تر سفر می کنند. به طور کلی بر روی موارد زیر متمرکز است:

  • معنویت
  • معنای زندگی
  • بررسی و درک خود جهان
  • کسب درآمد کنید و یادگیری را به اشتراک بگذارید
  • در مورد زندگی بیاموزید و آموزش دهید

8. سبک زندگی سازمانی:

افرادی که عاشق کار خود هستند و در قبال وظیفه خود مسئول هستند، عمدتا سبک زندگی شرکتی دارند.

مطالعه ای که توسط مرکز کنترل و پیش گیری از بیماری ها (CDC)انجام شد، نشان داد که افراد فعال فیزیکی، به طور متوسط، هزینه های پزشکی مستقیم کمتری در پایان سال نسبت به افراد کم تحرک دارند.

9. سبک زندگی سولو:

ما می دانیم که سبک زندگی انفرادی به این معنی است که افراد دوست دارند بدون هیچ کس زندگی کنند و دوست دارند به تنهایی کار کنند؛ این سبک زندگی، سبک زندگی انفرادی نامیده می شود. این افراد فکر می کنند که زندگی بدون هیچ کس خودشان را می شناسند و این یک فرصت فوق العاده برای آن ها است که تنها کار کنند.

10. سبک زندگی روستایی:

شخصی که در مناطق روستایی زندگی می کند. خانه و تجارت از یکدیگر فاصله دارند و کشاورزی شغل اصلی آنها را مردم روستا و سبک زندگی آنها را سبک زندگی روستایی می نامند.

طبق گزارش یونیسف 2002؛ تقریباً 34 درصد مردم سبک زندگی روستایی را پیش گرفته اند.

ما در حال شناسایی دو نوع بیماری هستیم که با سبک زندگی کم تحرک مرتبط است.

در اینجا به دو بیماری سبک زندگی اشاره می کنیم که پیش از هر سبک زندگی باید آن ها را بشناسید.

بیماری های تنفسی: فردی که سبک زندگی بدی دارد، به این نوع بیماری دچار می شود. به گفته سازمان بهداشت جهانی، سیگار کشیدن علت اصلی بیماری و مرگ قابل پیش گیری است، به عنوان یک عامل خطر شناخته شده برای سرطان، بیماری های تنفسی (COPD)، بیماری های قلبی عروقی و غیره است.

این ویروس در تمام افراد در معرض خطر بیماری تولید می کند و پیش از موعد نیمی از کاربران خود را می کشد.

بیماری های مزمن: بیماری های مزمن یک مشکل بهداشت عمومی در سراسر جهان است. سازمان جهانی بهداشت تخمین می زند که تا سال 2030 کل نسبت جهانی مرگ و میر ناشی از بیماری های مزمن به 70 درصد خواهد رسید. بیشترین افزایش در آفریقا و شرق مدیترانه رخ خواهد داد.

با اینکه شهرنشینی و پیشرفت باعث بهبود مسائل ‌سلامتی و معیارهای زندگی شده‌ است، اما فشارهای ناشی از حفظ معیارها آسیب زیادی به ما زده است. امروزه شاهد هستیم که آمار مرگ ‌و میر ناشی از بیماری ‌های عفونی مانند سل، آنفلوآنزا و آبله به‌ شدت کاهش‌ یافته است، اما بیماری ‌های سبک زندگی مانند دیابت و فشار خون، سرطان و .. افزایش چشمگیری داشته ‌اند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا